FORGOT YOUR DETAILS?

Implanto Protetică

Protetică

Coroanele, fațetele și punțile dentare

Coroanele dentare au rolul de a reface dinții care au suferit distrucții semnificative.
Coroanele dentare nu numai că restaurează morfologia și estetica generală a dintelui, dar ele refac și rezistența dintelui deteriorat de acțiunea cariilor.
Ele se realizează în laboratorul de tehnică dentară după atenta șlefuire și amprentare a dinților. Ele sunt personalizate ca formă și culoare, în funcție de necesitățile fiecărui pacient.
Tot procesul de realizare a coroanelor și punților dentare este ultramodern, amprentarea realizându-se digital cu ajutorul scannerului intraoral, proiectarea și designul realizându-se în laborator pe calculator, urmând ca dintele să fie frezat de o mașinărie și apoi personalizat cu ajutorul ceramicii.
Echipa Dentimar va proiecta coroana, astfel încât să se potrivească perfect cu forma, dimensiunea și nuanța dinților existenți.
Coroanele dentare au, în primul rând, rolul de a reface dinții deteriorați, dar ele se pot realiza și în scop estetic. Ele corectează colorațiile smalțului, dinții malformați, fisurile sau fracturile dentare.
Materialele utilizate pentru realizarea coroanelor dentare sunt concepute pentru a rezista mult timp și a rezista la masticație. Cu o igienă orală bună și controale regulate, coroanele pot rezista mulți ani.

Implantul dentar

Implanturile sunt folosite pentru a reface integritatea arcadelor dentare.
Implantul dentar este o rădăcină artificială din titan care se integrează în os și care va susține bontul și coroana dentară. Implantul dentar arată și se simte ca un dinte natural, permițând o masticație eficientă și o estetică bună.

Beneficiile implantului dentar:

  • Restabilește funcția masticatorie
  • Redă aspectul fizionomic
  • Ajută la prevenirea atrofierii oaselor maxilare din cauza pierderii osoase
  • Păstrează sănătatea osului și gingiilor din jur
  • Ajută la menținerea stabilă a dinților adiacenți.
  • Îmbunătățește calitatea vieții
Servicii
Specialiști

Dr. Ionuț Pîrvu

Medic Implantolog
Medic de Medicină Generală

Dr. Magda Denițoiu

Medic Specialist Stomatologie Generală

Dr. Raluca Pîrvu

Medic Specialist Stomatologie Generală
Înainte/După
TOP